This event has been postponed.

Immerloo Open + WGE

Saturday, May 8, 2021 at Park Immerloo in Arnhem, Netherlands
Disc golf singles tournament

Staff

Tournament DirectorLaura Nagtegaal
Assistant Tournament DirectorJan Maurits van Linge

About this tournament

Update April 23rd:
(English text below)

Beste spelers,

Alhoewel het totaal in de lijn der verwachting lag, is het desondanks heel spijtig, maar het Immerloo Open + WGE kan niet doorgaan.
De coronamaatregelen zijn nog steeds zoda****dat het niet mogelijk is, en ook niet wenselijk is, om dit event door te laten gaan zoals gepland.

Op een nog te bepalen tijdstip, zal dit event ingehaald worden. Met het oog op de coronamaatregelen, en vaccinatiegraad, is de kans aannemelijk dat dit pas volgend jaar zal zijn.

Namens de organisatie,

Laura Nagtegaal
Dear players,

Unfortunately, despite it having been the most likely outcome even when the tournament plans were made, the Immerloo Open + WGE can not go ahead. Covid restrictions are still in place, and therefore it is not possible, nor is it prudent, for the event to go ahead as planned.

For now, it is postponed indefinitely. Subject to Covid-19 restrictions, and vaccination coverage updates. It's altogether possible and plausible this will be not before next year.

On behalf of the tournament staff,

Laura Nagtegaal-------------------------------------------

Op zaterdag 8 mei hoopt Beardiscgolf het Immerloo Open te organiseren als de Covid 19 beperkingen het toestaan. Inschrijving hier op DGS betreft een voorinschrijving. Deze wedstrijd staat open voor zowel dames als heren van alle niveaus en wordt gespeeld in het Immerloo Park in Arnhem.

Op deze dag wordt ook het "Women's Global Event" gehouden. Over de hele wereld spelen dames disc golf op honderden verschillende courses. Doordat de PDGA de scores kan vergelijken op rating is het mogelijk een wereldwijde wedstrijd tegen elkaar te spelen met mooie prijzen. Voor de dames divisies maakt het Immerloo Open onderdeel uit van het WGE.

Heren zijn van harte welkom op het Immerloo Open. Ze zijn zelfs onmisbaar omdat we voldoende spelers met een PDGA rating nodig hebben om aan het WGE mee te kunnen doen. Zo kun je als heer het dames discgolf steunen terwijl je met de mannen speelt.

Er wordt een wedstrijd over twee ronden van 18 holes gespeeld. Er zijn 72 startplaatsen beschikbaar waarvan er 20 gereserveerd zijn voor dames. Na inschrijving worden de deelnemers door de organisatie ingedeeld in diverse divisies. Voor elk niveau wordt een passende layout gemaakt. Daarmee is het Immerloo Open beginners vriendelijk en uitdagend voor gevorderden. Je hoeft geen lid te zijn van de NFB of PDGA om mee te doen.

Uiteraard wordt het toernooi gespeeld volgens de op dat moment geldende coronaregels. Van deelnemers wordt verwacht dat zij zich aan die regels houden zodat het toernooi voor iedereen veilig kan verlopen.

Gezien de onzekerheid of het toernooi überhaupt door kan gaan door de coronamaatregelen betreft dit een voorinschrijving. Als het toernooi doorgaat word je per email benaderd om de €7,50 inschrijfkosten voor het toernooi te voldoen om je inschrijving definitief te maken. Daarna volgt aanvullende informatie per mail.

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op het Immerloo Open + WGE

Refund policy

Bear Disc Golf is responsible for all refunds/cancellations.