De mooiste baan van Nederland!

0.00   0 ratings
Dit is een korte samenvatting van het projectplan "De mooiste discgolfbaan van Nederland", Foar elk wat Wils.

De discgolfbaan in Heerenveen is momenteel al onderdeel van de top-5 discgolfbanen van Nederland, maar we willen meer. De baan heeft alle potentie om de mooiste te worden. Hoe? Met uw hulp!

We willen een baan creëren die voor iedereen toegankelijk is. Kom je net kijken, of speel je al jaren. Kom je het hele land door reizen, of fiets je vanuit de Greiden. Speel je discgolf als sport, of doe je het als gymles. Deze baan kan je altijd een waardige uitdaging bieden.

Dit willen we doen door het maken van twee afwerppunten op elke hole. Door de uitdagende afwerppunten iets langer te maken, en door het gebied in z'n algemeen op te knappen.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we hulp van Gemeente Heerenveen, de rijksoverheid (BOSA) en organiseren we fondsenwerfevenementen. Maar om de állermooiste van Nederland te worden hebben we u nodig:

Door het adopteren van een hole helpt u ons de mooiste discgolfbaan van Nederland te worden. Uw logo komt op 2 of 3 plekken op deze hole, en komt op beide informatieborden die langs twee veelbezochte fietspaden liggen. Met uw hulp kunnen we dit project werkelijkheid maken, en kunnen we de potentie van de discgolfcourse benutten.

Doet u mee? Neem vrijblijvend contact op met Rienk Kan, initiator van dit project namens discgolfvereniging Citypark Flyers.
Added by Rienk Kan
Sign in or Sign Up to post comments.
We use cookies to improve user experience.